پس از آن پژوهشگران از تمامی آن داوطلبان که همگی از کشور سنگاپور بودند، خواستند تا بگویند در روز چه میزان قهوه و چای سبز، سیاه و اولونگ می نوشند.
اولونگ یا چای اولونگ(OOLONG TEA) به نوعی از چای گفته می شود که در اثر اکسیداسیون ناقص برگه های چای تولید می شود.
نتایج نشان داد افرادی که به مدت 25 سال حداقل چهار مرتبه در هفته چای چای نوشیده بودند، مغزشان سالم تر بود و عملکرد بهتری داشت.
دکتر “فنگ لی”(Feng Lei) پژوهشگر ارشد این مطالعه گفت: نتایج ما اولین شواهد از نقش مثبت نوشیدن چای در ساختار مغز را ارائه می دهد. نوشیدن چای به طور مرتب علاوه بر محافظت از ساختار مغز، از کاهش عملکرد شناختی در پیری نیز جلوگیری می کند. عملکرد چای به این صورت است که با سالم نگه داشتن مغز کاری می کند که اتصالات بین مناطق مغز ساختار یافته تر شده و در نتیجه پردازش اطلاعات بهتر انجام می گردد.
همچنین بخوانید :
- طرز تهیه “نان خامه ای” در خانه
- آموزش روش تهیه زولبیا و بامیه در ماه رمضان
- دستور پخت مربای خوش عطر گل محمدی تازه
البته گفتنی است تعدادی از پژوهشگران “دانشگاه کمبریج” و “دانشگاه اسکس” نیز طی این مطالعه با پژوهشگران دانشگاه ملی سنگاپور همکاری کردند.
پژوهشگران بر این باورند که این نخستین مطالعه ای است که طی آن تاثیر چای بر روی شبکه های مغزی را مورد بررسی قرار داده اند.
پیشتر پژوهشگران مطالعاتی انجام داده بودند و طی آن به تاثیر مثبت مصرف چای بر جلوگیری از دیابت نوع 2 و افزایش طول عمر پی برده بودند.
پژوهشگران آلمانی نیز سال گذشته طی مطالعه ای دریافته بودند افراد می توانند “استرس درونی”(internal stress) را با خوردن چای و مصرف مکمل های زینک درمان کنند زیرا درون چای پلی فنل های وجود دارد که می تواند سبب بهبود این شرایط شود.
طی این مطالعه که به رهبری دکتر لی و همکارانش انجام شد آنها دریافتند چای سبز و سیاه حاوی ترکیبات زیست فعالی هستند که باعث بهبود حافظه می شوند.
منبع : khandebaz